Akan Datang: alat kendong bayi (ring sling)

“Rasa macam diri ni tak berguna dan stress

 

sebab rumah bersepah, barang dapur tak beli lagi, nak pi jejalan pun tak senang…

 

“Baby asyik nak mengempeng je lah 🙁 Nak berkepit, nak berdukung.

 

Kalau lah saya ada banyak tangan macam sotong…”

Saya pernah lalui keadaan macam ni dan…

 

Boleh je jadi mak sotong 😉

 

Caranya? Ngendong bayi dengan Ring Sling !

 

.

 

 

Nak voucher diskaun dan update?

Bagi email, nanti saya update puan bila dah open order :) ..bersama dengan voucher diskaun.

* wajib


 

Baca: Babycarrier penyebab kaki anak cacat.

Baca: Bahaya memilih carrier yang murah.

Baca: Carrier paling bagus untuk surirumah.